Mod de preparare Zeppole de Sf. Iosif

1. Pregatiti crema punand laptele la fiert cu coaja de lamaie.
2. Amestecati galbenusurile cu zaharul, adaugati faina cernuta.
3. Adaugati laptele putin cate putin, dupa ce ati scos coaja de lamaie si coaceti la foc mic, amestecand pana obtineti o crema densa. Lasati apoi la racit.
4. Intr-o oala puneti apa, margarina si un pic de sare, lasati sa fiarba. Adaugati toata faina si amestecati totul.
5. Adaugati zaharul si continuati sa amestecati pana se incorporeaza totul - totul sa fie la foc mic.
6. Lasati sa se raceasca un pic si adaugati unul cate unul galbenusurile.
7. Dupa ce ati pus toate ouale puneti aluatul intr-un sac de pasticierie (sac à poche) si pe mici foi de hartie de copt formati cercuri nu prea mari, invartiti de doua ori.
8. Incalziti uleiul si puneti zeppolele cu tot cu hartie care se va dezlipi dupa cateva secunde si le veti lua cu niste clesti.
9. Coaceti pana cand o sa se umple si o sa devina crocante.
10. Scoateti si lasati la racit.
11. Cand s-au racit taiati-le in doua si umpleti cu crema pasticiera si puneti pe fiecare cate o visina.