Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Accesorii pentru ornat

Pe langa selectia extinsa de topping-uri colorate, fondante, ornamente deja facute in forma de flori sau animale (puteti face totul din zahar), exista, de asemenea, o serie de accesorii care va pot ajuta sa creati ornamente sau fursecuri cu adevarat unice si frumoase.
a) pungi pentru glazura - pungi de unica folosinta sau refolosibile, utilizate pentru a orna prajiturile sau crema, precum gogosile pentru ecler. Pungile facute din folie (de unica folosinta, de obicei) au mai multe straturi, sunt netede in interior pentru a face alunecarea cremei mai usoara si sunt rigide pe exterior pentru a fi mai usor de tinut. Sunt perfecte pentru a face bezele si fursecuri.
b) creioane - tuburi cu gel naturale (zahar) folosite pentru a orna prajiturile si torturile. Puneti-le in apa calda pentru scurt timp sau incalziti-le cu mainile voastre pentru a putea colora prajitura cu mai mare usurinta.
c) o seringa - perfecta pentru ornamentele din ciocolata. Inmuiati varful seringii in ciocolata, umpleti-o si ornati. Exista mai multe trucuri care va stau la dispozitie.
d) hartii pentru briose - ambalaje de hartie, perfecte pentru briose, tarte si fursecuri. Sunt disponibile in mai multe culori.
Costul fiecarui accesoriu din cele mentionate mai sus poate varia de la cateva zeci pana la cateva sute de lei.

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Jeleu de fragi, zmeura sau cap...

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 0

Prajitura de capsuni

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 0

Tort magie de arome-supraetaja...