Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Aluat foietaj

O baza excelenta pentru prajituri, placinte sarate si produse de patiserie. Se compune din doua foi alternative si repetate de pliere a aluatului, a caror structura este separata datorita temperaturii scazute - este pastrat la rece. in timpul coacerii la temperaturi inalte, foile aluatului se separa rezultand in forma caracteristica si pufoasa a produselor care sunt preparate cu ajutorul lui.

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 2

Prajitura alba ca zapada

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Budinca din fulgi de porumb

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Prajitura cu bezea