Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Pensule si spatule

Se intampla foarte des ca, dupa amestecarea ingredientelor in bol, sa fie dificil sa scoti din bol amestecul obtinut. Intinderea usoara si rapida a cremei pe aluat reprezinta o alta problema. in acest caz, spatulele sunt perfecte. Spatulele din silicon sunt cele mai comune si pot fi pastrate curate cu usurinta. in plus, siliconul nu va zgaria suprafata si este foarte rezistent la temperaturi inalte de pana la 300 de grade. Functionalitatea spatulelor depinde de forma acestora. Spatulele pentru amestecat au o forma diferita fata de cele pentru intins si distribuit cremele si topping-urile. Spatulele cu doua fete sunt complet diferite. Acestea au o lingura la unul dintre capete, pentru a usura adaugarea ingredientelor, iar la celalalt capat este o spatula normala. Cu privire la spatule, este necesar sa mentionam pensulele. Cele mai recente sunt facute din silicon si fibra de nylon. Cele mai vechi sunt facute din par natural. Indiferent de materialul din care sunt facute, ele sunt ideale pentru a unge tavile cu unt si pentru glazurarea prajiturilor.

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 0

Madlene

  • < 15 min.
  • Scazut
  • 2

Prajitura cu portocale

  • 30 – 45 min.
  • Ridicat
  • 0

Prajitura cu ciocolata si musl...