Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Prajitura cu drojdie

Un tip de prajitura preparata cu ajutorul drojdiei. Contine apa sau lapte, faina, zahar si oua. Sub influenta lichidului cald (apa sau lapte), drojdia creste si transforma zaharul in produse alcoolice de fermentatie (alcool, dioxid de carbon). Gazul eliminat extinde aluatul (aluatul creste). Aceasta este folosita pentru a prepara gogosi, chifle, prajituri cu fructe, branza sau cu umpluturi sarate. Aluatul preparat cu drojdie si fara oua este folosit pentru a face pizza.

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Desert cu mere si branza de va...

  • < 15 min.
  • Scazut
  • 0

Prajitura cu caise

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Serbet de cafea