Rama Maestro

Nu uita ca ingredientele pot contine alergeni pe care trebuie sa ii eviti.
Verifica intotdeauna eticheta daca esti nesigura sau contacteaza producatorul.
x

Intra in contul tau

x

Creeaza cont

Data nasterii (optional)

- citeste mai mult......

Termometru pentru aluat

In plus fata de cantarirea cat mai precisa a ingredientelor, temperatura potrivita a cuptorului si a prajiturii este un factor important pentru anumite tipuri de deserturi. in prezent, exista pe piata termometre care vor transforma tortul tau intr-un succes. a) Termometru pentru cuptor - poate fi atarnat, lipit sau pur si simplu pus la propria ta discretie. Temperatura poate varia de la 0 la 300 de grade. b) Termometru pentru aluat - un termometru cu un senzor care masoara temperatura. Are la capat un ac ce usureaza introducerea lui in tort. Temperatura poate varia intre 0 si 300 de grade.

  • < 15 min.
  • Scazut
  • 0

Ananas cu biscuiti

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 0

Crema de cacao cu portocale co...

  • 15 – 30 min.
  • Mediu
  • 1

Tort de biscuiti cu serbet